skip to Main Content
Descobreix la Nostra Cuina / Reserves: 971.84.02.96
Qui Som

José Antonio Carril, nascut a Avilés (Astúries), on va treballar durant 13 anys en un dels millors restaurants del Principat d’Astúries, on va ser ascendint fins a esdevenir un dels caps de cuina. Per circumstàncies personals, va viatjar a l’illa on va quedar enamorada d’ella i va decidir venir a viure i treballar-hi. Després de diversos anys va estar treballant en un hotel d’Alcúdia, una altra vegada les circumstàncies de la vida el porten al llevant de l’illa, on va formar tàndem amb Sebastià.


Sebastià Bonet, nascut a Porto Cristo, fill de cuiner, de qui li ve la passió per la cuina i de qui va aprendre l’amor per l’ofici i per la gastronomia tradicional. Titulat en cuina per la “Escola d’Hoteleria de les Illes Balears” en 1997, on va aprendre les bases de la cuina, i des de llavors no ha aturat de posar en pràctica en els restaurants en els quals ha treballat.


Què millor que poder gaudir d’una cuina ”com a casa” en Cala Bona?
El que pretenem, des de la nostra modèstia, és oferir al client una oferta culinària amb tendència a desaparèixer, acaronant les coccions de la nostra cuina, perfilant els sabors de cada plat, fer que el comensal senti el plaer de menjar, i no només de fer la foto d’un plat.
Volem que la nostra cuina es distingeixi pels sabors tradicionals de la cuina mallorquina i asturiana de sempre.


Sopes mallorquines, arròs brut, favada asturiana, llom amb col, pitu caleya, calamars farcits, rotllo de bonic, fixuelos, gató amb gelat d’ametlla, i un llarg etcètera, són algunes de les especialitats de La Mandràgora. Podrà degustar tots aquests plats, cuinats a foc lent i amb molt amor, que preparaven les nostres mares i padrines, i que el ritme de vida que ens imposa la societat actual no ens permet disposar del temps per elaborar-los.

En el nostre local disposem d’una zona de barra i bar, un menjador més íntim on volem que els clients se sentin com a casa i una àmplia terrassa on poder menjar a l’aire lliure. Això el converteix en un lloc adequat per a tot tipus de trobades, més íntimes o de grans grups.